AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocağı kapatmak

Kahve falında ocağı kapatmak

Kahve falında ocağı kapatmak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında ocağı kapatmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri ek gelir getirebilecek şekilde formüle edebilirsiniz.

Kahve falında ocağı kapatmak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ocakta kaynayan yemek zenginlik elde edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde ocak görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ocakta yemek piştiğini görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, günden güne kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ocağın yandığını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tüplü ocak görmek işlerin de yolunda gideceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında açık ocak görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında temiz ocak görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir