AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kapatmak

Kahve falında saçı kapatmak

Kahve falında saçı kapatmak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında saçı kapatmak gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar oluşabilir.

Kahve falında saçı kapatmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kapatmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saç kapatmak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, borcunu ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçını kapattığını görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında kendini kabede görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında kabenin uçtuğunu görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında kabede kar görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kabede düğün görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir