AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye yakın olmak

Kahve falında kabeye yakın olmak

Kahve falında kabeye yakın olmak beklentilerine ulaşacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeye yakın olmak gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlikten kaçının.

Kahve falında kabeye yakın olmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulur.

Kahve falında bir deliği kapatmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çekmece kapatmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına işarettir.

Kahve falında kabe içinde dua etmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare deliğini kapatmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında firtinaya kapilmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında kabeye gitmek için hazırlanmak yüksek mevkilere getirileceğine, başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kaplı kuranı kerim görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir