AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kabrini görmek

Kahve falında eşinin kabrini görmek

Kahve falında eşinin kabrini görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, zararının büyük olacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin kabrini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Kahve falında eşinin kabrini görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kabe ve deniz görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik saklama kabı görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet eder.

Kahve falında kabe örtüsü almak sürpriz olayların meydana geleceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabede tekbir getirmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına yorulur.

Kahve falında küçük kabe görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında cam kap görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir