AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kapatmak

Kahve falında saç kapatmak

Kahve falında saç kapatmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kapatmak gördüyseniz:

  • Fark yaratarak imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında saçını kapatmak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında saç kapatmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı kapatmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kapattığını görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabri şerifi görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kabe kapısını görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına yorulur.

Kahve falında kabede dolaşmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kaplı çikolata görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir