AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete kapatılmak

Kahve falında tuvalete kapatılmak

Kahve falında tuvalete kapatılmak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete kapatılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında tuvalete kapatılmak sayılan ve sevilen kimse olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kabeye gitmek için ağlamak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazancın gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında kabeyi taşımak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Kahve falında firtinaya kapilmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare deliğini kapatmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kabeyi seyretmek işlerin yolundan çıkacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında kabe yolunda olmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine yorulur.

Kahve falında kabede evlendiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir