AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamura yağ sürmek

Kahve falında hamura yağ sürmek

Kahve falında hamura yağ sürmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, parasının ve makamının artacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamura yağ sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında hamura yağ sürmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yağlı hamur görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak iyi ruh halinin bozulacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine inanılır.

Kahve falında yağlı hamur açmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur ve yağ görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçına yağ sürmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, bunun şans olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir