AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına papatya takmak

Kahve falında saçına papatya takmak

Kahve falında saçına papatya takmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sıkıntılarının biteceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, alim insanlardan sayılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçına papatya takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine karşı çıkılsa da, siz kendi ihtiyaçlarınızı dile getirmekte ısrar edebilirsiniz.

Kahve falında saça papatya takmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına papatya takmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, variyetini çoğaltacağına işarettir.

Kahve falında papatya tacı takmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında saçta papatya görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında saçında papatya görmek parasız kalmaya, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulur.

Kahve falında birinden papatya almak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden papatya almak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine papatya vermek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir