AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta papatya görmek

Kahve falında saçta papatya görmek

Kahve falında saçta papatya görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında saçta papatya gördüyseniz:

  • Evden para kazanmanın yolarını bulabilir veya maddi gelirlerinizi arttırmanıza yardımı olabilecek konularda yeni eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında saçına papatya takmak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında saçta papatya görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça papatya takmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında saçında papatya görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin papatya verdiğini görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında papatya dikmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında mezarda papatya görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında bir buket papatya almak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, anne baba duası alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir