AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine papatya vermek

Kahve falında birine papatya vermek

Kahve falında birine papatya vermek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine papatya vermek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Kahve falında papatya tacı görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ona kol kanat gereceğine delalettir.

Kahve falında birinden papatya almak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik ve papatya görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papatya demeti görmek rahat bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saçında papatya görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz papatya çiçeği görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı papatyalar görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük papatya görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir