AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden papatya almak

Kahve falında birinden papatya almak

Kahve falında birinden papatya almak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, yarasını saracağına, büyük bir ikilemde kalacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden papatya almak gördüyseniz:

  • Bağlar güçleniyor veya yalnız olanlar yeni kişilerle bir araya geliyorlar.

Kahve falında turuncu papatya görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında papatya buketi görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında mor papatya görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden papatya almak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında saça papatya takmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında papatya tacı görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında papatya dikmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalettir.

Kahve falında papatya görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir