AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden papatya almak

Kahve falında sevdiğinden papatya almak

Kahve falında sevdiğinden papatya almak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden papatya almak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine papatya vermek dertlerin uzaklaştırılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden papatya almak sermayesini kaybedeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papatya taç görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik ve papatya görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papatya koklamak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında papatya yediğini görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında papatya tarlası görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı papatyalar görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir