AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça papatya takmak

Kahve falında saça papatya takmak

Kahve falında saça papatya takmak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saça papatya takmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi canlandırabilecek kişi ya da gruplarla tanışabileceğiniz yola girdiniz.

Kahve falında saçına papatya takmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında saça papatya takmak her hayalini de gerçekleştireceğine, planların sarkacağına delalettir.

Kahve falında papatya tacı takmak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında papatya görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına delalettir.

Kahve falında saçta papatya görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına yorulur.

Kahve falında dağda papatya görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birine papatya vermek başarı kazanılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buket papatya görmek işlerin yolunda gideceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir