AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçıma kına yakmak

Kahve falında saçıma kına yakmak

Kahve falında saçıma kına yakmak çok günah işleyeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında saçıma kına yakmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak daha temkinli ve garantici olacağına, yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçta kına yakmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarına kına yakmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine yorulur.

Kahve falında saçına kına yakmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, önemli sorumluluklar alacağına yorulur.

Kahve falında saçlara kına yakmak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin saçına kına yakmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir