AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa kına sürmek

Kahve falında başa kına sürmek

Kahve falında başa kına sürmek hayırlı bir eşe, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, elinin de bollaşacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında başa kına sürmek gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu açıdan yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında başına kına sürmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında başa kına sürmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Kahve falında ayağa kına sürmek büyük atılımlar yapacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kına sürmek alim insanlardan sayılacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçına kına sürmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze kına sürmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kına eline sürmek hem dua alacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında saçlara kına sürmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir