AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına boya sürmek

Kahve falında saçına boya sürmek

Kahve falında saçına boya sürmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hem dua alacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kafa dağıtacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine işaret eder.

Kahve falında saçına boya sürmek gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Kahve falında saçına boya sürmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya yorulur.

Kahve falında saça boya sürmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, helal kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüze boya sürmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında göze boya sürmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı boya sürmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil boya sürmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah boya sürmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir