AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça boya sürmek

Kahve falında saça boya sürmek

Kahve falında saça boya sürmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saça boya sürmek gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Kahve falında saça boya sürmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Kahve falında saçına boya sürmek beklentilerin gerçekleşeceğine, ondan şifa göreceğine tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göz boyası sürmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze boya sürmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne boya sürmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil boya sürmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir