AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı boya sürmek

Kahve falında kırmızı boya sürmek

Kahve falında kırmızı boya sürmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı boya sürmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara veya diyaloglara girmeniz durumunda, bazı kişiler sizden ihtiyaç duymadığınız şeylere harcama yapmanızı isteyebilir.

Kahve falında kırmızı boya sürmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında saçına boya sürmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında saça boya sürmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüze boya sürmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne boya sürmek kişinin esenlik bulacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işarettir.

Kahve falında göz boyası sürmek ele güne muhtaç olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara boya sürmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, gelişim içine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir