AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze boya sürmek

Kahve falında göze boya sürmek

Kahve falında göze boya sürmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, şansın yaver gideceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında göze boya sürmek gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Kahve falında göze boya sürmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında göze mavi boya sürmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında göze mavi boya görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında göze mavi far sürmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında göze far sürmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında göze beyaz far sürmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, problemleri teker teker çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göze merhem sürmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir