AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil göz boyası sürmek

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, muradın gerçekleşeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlar, tahmini zor hareketler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında göz boyası sürmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, önemli kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boya sürmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işaret eder.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil göz kalemi sürmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir