AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boya sürmek

Kahve falında siyah boya sürmek

Kahve falında siyah boya sürmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, bunalıma düşeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah boya sürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Kahve falında siyah boya sürmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne boya sürmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçına boya sürmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze boya sürmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında göz boyası sürmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı boya sürmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze mavi boya sürmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir