AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boya sürmek

Kahve falında yeşil boya sürmek

Kahve falında yeşil boya sürmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayıflanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil boya sürmek gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Kahve falında yeşil boya sürmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçına boya sürmek huzur içinde yatacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında siyah boya sürmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında yüze boya sürmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, insanlardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında göze boya sürmek büyük zararlar getireceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı boya sürmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir