AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bir kısmını kesmek

Kahve falında saçının bir kısmını kesmek

Kahve falında saçının bir kısmını kesmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında saçının bir kısmını kesmek gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında saçın bir kısmını kesmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmını kesmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının döküldüğünü görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işarettir.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulur.

Kahve falında saçların bir kısmını beyazlamış görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret eder.

Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir