AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bir kısmının olmadığını görmek

Kahve falında saçının bir kısmının olmadığını görmek

Kahve falında saçının bir kısmının olmadığını görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının olmadığını gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir.

Kahve falında saçının bir kısmının olmadığını görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalettir.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek iyi hissedileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine işarettir.

Kahve falında saçın bir kısmını kestirmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek daha güzelleşeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmını kesmek makamının ve ününün artacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir