AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hayat boyu desteği olacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek güzel bir iş fırsatına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kapana kısılmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir