AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bir kısmının döküldüğünü görmek

Kahve falında saçının bir kısmının döküldüğünü görmek

Kahve falında saçının bir kısmının döküldüğünü görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuların nasıl sonuçlanacağı veya nasıl devam edeceği konusunda kafanızda şüpheler varsa, boşuna üzülmeyin.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında saçın bir kısmının beyazlamasını görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın bir kısmını kestirmek onu yalnız bırakmayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının kesildiğini görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçların bir kısmını beyazlamış görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir