AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, engellerden kurtulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında silahla adam vurduğunu gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret eder.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine alamet eder.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir