AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini vurduğunu görmek

Kahve falında kendini vurduğunu görmek

Kahve falında kendini vurduğunu görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine uğur getireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kendini her konuda geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir.

Kahve falında babanın vurduğunu görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini vurduğunu görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek bir takım sorunlar çıkacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini vurduğunu görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğe vurduğunu görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında birinin koluna vurduğunu görmek evi yoksa ev alacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla birini vurduğunu görmek sağlık içinde yaşanacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir