AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük borçlar alacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında birini silahla vurduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, büyüleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek kazancını iki kat arttıracağına, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir