AnaSayfa / Genel / Kahve falında igne vurdurmak

Kahve falında igne vurdurmak

Kahve falında igne vurdurmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında igne vurdurmak gördüyseniz:

  • Maddi konulara daha dikkatli yaklaşmanız, planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında tavşan vurduğunu görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, şansının açık olacağına işarettir.

Kahve falında koçun vurduğunu görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ördek vurduğunu görmek kısmetlerin artacağına, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini vurduğunu görmek hak yiyeceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını vurduğunu görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin seni vurduğunu görmek zahmete ve derde düşeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek unvan sahibi olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir