AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllarını makasla kesmek

Kahve falında kıllarını makasla kesmek

Kahve falında kıllarını makasla kesmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aksine daha da zorlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında kıllarını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında kıllarını makasla kesmek bir bebek sahibi olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine inanılır.

Kahve falında makasla kaş kesmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına yorulur.

Kahve falında makasla tırnak kesmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek sorunlarının çözüleceğine, başarıyla geleceğine yorulur.

Kahve falında makasla sakal kesmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında makasla parmak kesmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir