AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kesmek

Kahve falında saçı kesmek

Kahve falında saçı kesmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, elin bollaşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, zorluğa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, dertlerine derman arayacağına alamet eder.

Kahve falında saçı kesmek gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Kahve falında bebeğin saçını kesmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç bıyık kesmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında jiletle saç kesmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saç ve sakal kesmek eşi ile problemler yaşayacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında saçından bir tutam kesmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı bıçakla kesmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek saç kesmek birçok kişiye yardım edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabanın saçını kesmek iş öğreneceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir