AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek saç kesmek

Kahve falında erkek saç kesmek

Kahve falında erkek saç kesmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, onları tebrik edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek saç kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Kahve falında erkeğin saç kesmek hayata karşı cesaretleneceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında erkek saçını kesmek her attığı adımı paraya çevireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek saç kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını kesmek hayatının iplerini eline alacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir