AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç bıyık kesmek

Kahve falında saç bıyık kesmek

Kahve falında saç bıyık kesmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, prestij sahibi olunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç bıyık kesmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında saç bıyık kesmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının bıyığını kesmek konfor içinde olacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Kahve falında bıyıklarını kesmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında makasla bıyık kesmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulur.

Kahve falında kendi bıyığını kesmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyık sakal kesmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek kötüyse düzeleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir