AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçından bir tutam kesmek

Kahve falında saçından bir tutam kesmek

Kahve falında saçından bir tutam kesmek büyük çaba sarfedeceğine, bol kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, borçların gittikçe artacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında saçından bir tutam kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Kahve falında saçından bir tutam kesmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tutam saç kesmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçtan bir tutam kesmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçın tutam tutam döküldüğünü görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tutam saçın koptuğunu görmek para sıkıntısı çekeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tutam beyaz saç görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir