AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle saç kesmek

Kahve falında jiletle saç kesmek

Kahve falında jiletle saç kesmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, yokluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında jiletle saç kesmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Kahve falında jiletle saç kesmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında saçını jiletle kesmek para yatıracağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında saçı jiletle kesmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında jiletle sakal kesmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek kazancının düşeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında jiletle kesmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında elini jiletle kesmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, şansının geri döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir