AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda papatya görmek

Kahve falında dağda papatya görmek

Kahve falında dağda papatya görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında dağda papatya gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip bir kişiyle ya da bir meslektaşınızla ilişkinize dahafazla emek verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında dağda papatya görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bir demet papatya görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına işaret eder.

Kahve falında kuru papatya görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında mor papatya görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papatya çayı içmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papatya görmek kötü günleri geride bırakacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saça papatya takmak bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, tabiri caizse can bulacağına yorulur.

Kahve falında elinde papatya görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir