AnaSayfa / Genel / Kahve falında şaça kına yakmak

Kahve falında şaça kına yakmak

Kahve falında şaça kına yakmak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, günahlarından tövbe etmeye, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet eder.

Kahve falında şaça kına yakmak gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Kahve falında parmağa kına yakmak rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında saçta kına yakmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kına yakmak yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiye kına yakmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında askere kına yakmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında şaça kına yakmak fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ayağına kına yakmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir