AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa kına yakmak

Kahve falında parmağa kına yakmak

Kahve falında parmağa kına yakmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hüsrana uğrayacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında parmağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Talepleriniz konusunda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında parmaklara kına yakmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, herkesin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında parmağına kına yakmak ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına inanılır.

Kahve falında parmağa kına yakmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında saçta kına yakmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir