AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kına yakmak

Kahve falında siyah kına yakmak

Kahve falında siyah kına yakmak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticaretin açılacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Kahve falında siyah kına yakmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Kahve falında siyah kına yakmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında saça siyah kına yakmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, zor bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ölüye kına yakmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki eline kına yakmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, rahatlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında kendine kına yakmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine kına yakmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir