AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiye kına yakmak

Kahve falında ölmüş kişiye kına yakmak

Kahve falında ölmüş kişiye kına yakmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye kına yakmak gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Kahve falında ölen kişiye kına yakmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kişiye kına yakmak başarılı ve kazançlı olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastaya kına yakmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında saçına kına yakmak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa kına yakmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerime kına yakmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir