AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine nazar boncuğu takmak

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, zahmete düşeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak gördüyseniz:

  • Davetler, sosyal aktiviteler veya keyifli planlar açısından renkli örnekler yaşanabilir.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, iyilik ve hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük nazar boncuğu görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, büyüleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir