AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve sakal traşı olmak

Kahve falında saç ve sakal traşı olmak

Kahve falında saç ve sakal traşı olmak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, yeni işler alacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç ve sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Kahve falında saçını sakalını kesmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, sıkıntının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında saç ve sakal görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında saç ve sakal traşı olmak insan sevindireceğine, dua alacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sakal ve saç kesmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal kesmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini saçlı sakallı görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah saç sakal görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının sakalının beyazladığını görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir