AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının ucunu kesmek

Kahve falında saçının ucunu kesmek

Kahve falında saçının ucunu kesmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, refah düzeyinin artacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının ucunu kesmek gördüyseniz:

  • Bazı istekleriniz diğerlerine mantıksız görünebilir.

Kahve falında saç uçlarını kesmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının ucunu kesmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının uçlarını kesmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş için gurbete gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın ucundan kesmek hastalığını yenmeyi başaracağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saçı ucundan kesmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ucunu kesmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçın uçlarını kesmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, o kapıyı kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının ucundan kesmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir