AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın kırık olduğunu görmek

Kahve falında saçın kırık olduğunu görmek

Kahve falında saçın kırık olduğunu görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, zorlukları atlatacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, huzurunu yerine getireceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulur.

Kahve falında saçın kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında kırık saç tokası görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın kırık olduğunu görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık saç görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saç kırıklarını kesmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırığı kusmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık leblebi görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına delalettir.

Kahve falında kırık kolye görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir