AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık saç görmek

Kahve falında kırık saç görmek

Kahve falında kırık saç görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, yoğun stres altında kalacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık saç gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında saç kırıklarını kesmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında saçın kırık olduğunu görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalettir.

Kahve falında kırık saç tokası görmek insanlara küsüleceğine, hırsızlık yapacağına yorulur.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, cebinin para göreceğine işarettir.

Kahve falında kırık saç görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalet eder.

Kahve falında cam kırıkları süpürmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir