AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirmeyi görmek

Kahve falında saç kestirmeyi görmek

Kahve falında saç kestirmeyi görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmeyi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda da olumlu gelişmeler var.

Kahve falında saçlarını kestirirken görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kestirirken görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işarettir.

Kahve falında saç kestirmiş birini görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birine saç kestirmek kazancının günbegün artacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah saç kestirmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir