AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birine saç kestirmek

Kahve falında ünlü birine saç kestirmek

Kahve falında ünlü birine saç kestirmek dertlerin günden güne artacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birine saç kestirmek gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Kahve falında ünlü birine saç kestirmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, küslükleri bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını kestiğini görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın önünü kestirmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kestirdiği görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saçını kestiğini görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayallerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçını kestirmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah saç kestirmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, işine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir