AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah saç kestirmek

Kahve falında siyah saç kestirmek

Kahve falında siyah saç kestirmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, her zaman hürmet göreceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah saç kestirmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Kahve falında siyah saç kestirmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına yorulur.

Kahve falında saçının kestirdiğini görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin saçını kestirdiğini görmek imkânlarının da genişleyeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını kestirdiğini görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında birinin saç kestirdiğini görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının ucundan kestirmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kulluk derecesinin artmasına tabir olunur.

Kahve falında saçı kısa kestirmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, yolculuğa çıkmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir