AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirmiş birini görmek

Kahve falında saç kestirmiş birini görmek

Kahve falında saç kestirmiş birini görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirmiş birini gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında başkasının saçlarını kestiğini görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek istediği başarıyı göstereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmeye gitmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kestiklerini görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını kestirmek işlerin sürekli büyüyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kestirdiği görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında saç kestirdiği görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir